Je reageert op de vacature

Adviseur mobiliteit

Persoonlijke gegevens



Geslacht:   



CV bijgevoegd Verplicht voor gebruiker

  

  

Vacature specifieke vragen

Hoe ben je bij onze website terechtgekomen? Verplicht voor gebruiker








 Ons privacybeleid

Het doel van Easycruit is om het wervingsproces voor de werkgever te vereenvoudigen en een doeltreffende evaluatie van, en communicatie met kandidaten mogelijk te maken. Bij het gebruik van Easycruit ontvangt de werkgever persoonsgegevens van kandidaten. Deze verwerkt hij in het kader van een evaluatie van hun vaardigheden en talenten om hun geschiktheid voor de openstaande functie te bepalen.

De werkgever is de verwerkingsverantwoordelijke wat betreft de verwerking van persoonsgegevens van kandidaten. Alle vragen inzake privacy kunnen direct aan de werkgever worden voorgelegd door een mail te sturen naar P&O-servicedesk@lelystad.nl.

Keuze bewaarbeleid:
De kandidaat stemt tijdens het sollicitatieproces in met de verwerking en bepaalt welke persoonsgegevens hij of zij aan de werkgever wenst te verstrekken. Tijdens de selectieprocedure geldt als rechtsgrond voor de verwerking van de persoonsgegevens dat de verwerking noodzakelijk is voor het aangaan en uitvoeren van een (arbeids)overeenkomst. Hierop is de bewaartermijn van 4 weken na einde procedure van toepassing.

Om de gegevens van afgewezen kandidaten langer te bewaren is toestemming vereist. Als de kandidaat toestemming geeft worden diens gegevens bewaard voor een termijn van 1 jaar na einde van de selectieprocedure. In dat geval kan de werkgever bij het ontstaan van een geschikte vacature contact opnemen met de afgewezen kandidaat.

De persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan de termijn waarvoor de kandidaat toestemming geeft.
De kandidaat kan voor het intrekken van de toestemming op elk moment contact opnemen met de werkgever. De werkgever verwijdert (wist) dan alle persoonsgegevens die in het kader van de selectieprocedure zijn verzameld.

Ook kan de kandidaat op elk moment contact opnemen om het recht uit te oefenen op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens, om beperking te vragen van de verwerking van de persoonsgegevens, om bezwaar te maken tegen de verwerking daarvan en om het recht op gegevensoverdraagbaarheid uit te oefenen. Daarnaast heeft de kandidaat het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit met betrekking tot de verwerking van hun persoonsgegevens.

Over Easycruit:
Easycruit is een service in de cloud die door Visma is ontwikkeld. De bedrijven die deel uitmaken van de Visma-groep en hun onderaannemers voor IT-diensten hebben voor het verzorgen van de dienst mogelijk toegang tot de persoonsgegevens van kandidaten. Met deze onderaannemers zijn overeenkomsten gesloten om de privacy van gegevens te waarborgen overeenkomstig de toepasselijke privacywetgeving (de AVG). Onderaannemers die zich buiten de EU bevinden zijn gehouden aan de doorgifteregelingen die door de Europese Commissie zijn goedgekeurd.

Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatie gegevens heeft de voorkeur?