Gemeente Lelystad
< Terug naar lijst

Volg jij een opleiding en zoek je daarom een stage of afstudeerplek? Dan kun je bij gemeente Lelystad baanbrekend werk doen!

Stage of afstuderen studiejaar 2024/2025

Solliciteren

De gemeente Lelystad maakt ruim baan voor je om stage te lopen bij één van de teams. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals technische stages, groenstages, administratieve stages, onderzoeksstages, projectstages en afstudeerscripties. Zo maak je kennis met het reilen en zeilen binnen een gemeentelijk organisatie.

Jouw kracht

Je komt bij de gemeente Lelystad om je kennis te verbreden. Kennis van het betreffende vakgebied is natuurlijk een pré, maar veel belangrijker is dat je gemotiveerd bent om verder te komen. Als je verder gevorderd bent in je studie en over voldoende (vak)kennis beschikt, dan krijg je de mogelijkheid om aan een specifiek project te werken.

Het mooie van werken voor Lelystad

Je zult merken dat deze publieke dienstverlening veel boeiende en uitdagende kanten heeft. Je komt werken in een stad waar de pioniersmentaliteit nog altijd heerst. Dit zie je ook terug in jouw werk. Sterker nog, jij hebt directe invloed op hoe professioneel de organisatie overkomt op de inwoners en andere belanghebbenden van Lelystad. Je hebt dus uitdagend werk, vol afwisseling in een energieke organisatie. Onze kernwaarden zijn: we werken samen, het is duidelijk en we zijn betrokken. 

Je krijgt hier de ruimte om jezelf te ontwikkelen met veel eigen verantwoordelijkheid en er is oog voor jouw talent. En daarnaast is de gemeente Lelystad gewoon een leuke organisatie waar je met veel plezier werkt.

Meer info

Hebben we je enthousiast gemaakt? Vul dan snel het stageformulier in. Geef in je motivatie ook informatie over je opleiding, een zo concreet mogelijk beeld van de opdracht die je hebt en wat jouw eigen beeld over de stage is. Bij welk team zou je dat in jouw beleving het beste kunnen doen? Zo help je ons met je mee te denken en kunnen we jouw aanvraag zo goed mogelijk uitzetten binnen de organisatie.

Let op! mailwisseling met de gemeente Lelystad kan in je spambox van je e-mail binnenkomen. Wees hier alert op.

 

Vacature delen op:
Startdatum:
04-01-2024
Sluitingsdatum:
31-12-2025
Contactpersonen:
P&O-Servicedesk
tel.: 0320-278883
Terug naar boven