Gemeente Lelystad
< Terug naar lijst

De gemeente Lelystad zoekt jou!

Stageplaats of afstudeerscriptie

Solliciteren

De gemeente Lelystad biedt je graag de mogelijkheid om stage te lopen bij één van haar afdelingen. Er zijn veel mogelijkheden zoals technische stages, groenstages, administratieve stages, onderzoeksstages, projectstages en afstudeerscripties. Hierdoor stelt de gemeente je in staat kennis te maken met het reilen en zeilen binnen een gemeentelijk organisatie. Je zult merken dat deze publieke dienstverlening veel boeiende en uitdagende kanten heeft. Daarnaast is de gemeente Lelystad een organisatie die veel werkplezier kan bieden.

Wat moet je kunnen?

Je komt bij de gemeente Lelystad om je kennis te verbreden. Kennis van het betreffende vakgebied is natuurlijk een pré, maar veel belangrijker is dat je gemotiveerd bent om verder te komen. Als je verder gevorderd bent in je studie en over voldoende (vak)kennis beschikt, dan krijg je de mogelijkheid om aan een specifiek project te werken.

Maak je interesse in een stageplek/afstudeerscriptie kenbaar door het stageformulier in te vullen. Geef hierin vooral info over je opleiding, je stageopdracht en jouw eigen beeld over de stage.

Bijzonderheden

Let op! mailwisseling met de gemeente Lelystad kan in je spambox van je e-mail binnenkomen. Wees hier alert op.

Vacature delen op:
Startdatum:
30-04-2018
Sluitingsdatum:
31-12-2019
Contactpersonen:
Marieke Post
tel.: +31 0320278805
mobiel: +31 646004061
Terug naar boven